Joka vuosi on tarpeen vaihtaa kauteen sopivat renkaat sekä keväisin että syksyisin.

Keväinen vaihto on vielä kestettävissä, sillä sen voi rauhassa suunnitella, nastat vähän rapisevat, mutta se ei aiheuta vaaraa tai huolta kenellekään. Syksyinen renkaanvaihto on sen sijaan usein seurausta ”talvi tuli odottamatta” -tilanteesta. Siitä taas alkaa se – talvirenkaat autoon, rengasfirman jonoon ja siinä sitä odotellaan vuoroa joskus jopa tunteja. Sitten kun renkaat on vaihdettu takaisin kotiin vierittämään renkaita. Nykyisin on kyllä olemassa myös rengashotellit, jotka tarjoavat järjelliseen hintaan paljon mukavuutta.

Vaan mepä olemme sitä mieltä, että vaikka talvi saapuisi odottamatta, niin sinun tarvitse nähdä vaivaa. Tilaat vain mekaanikkomme autosi luokse ja vaihdetaan renkaasi siinä paikan päällä. Sinun ainoa tehtävä on huolehtia, että vanteelliset renkaat olisivat lyhyen kantomatkan päässä autostasi, esimerkiksi autotallissa, kellarissa tai vajassa.

Palvelumme on kätevä ja sen lisäksi paljon nopeampi ratkaisu asiakkaalle verrattuna muihin tarjolla oleviin palveluihin. Asiakas voi ajamisen ja odottelun sijaan suorittaa omia puuhiaan kotona tai työpaikalla.

Jos et siis itse vaihda autosi renkaita, niin epäilemättä järkevin tapa on tilata meidän mekaanikko niitä vaihtamaan.

Kategoriat: Nõuanded